Salta al contingut

Premsa

Les celebracions de Sant Antoni continuen aquest cap de setmana

La regidora de Festes Yolanda Navarro informa que el divendres 17, dia de Sant Antoni, tindrà lloc a partir de les 9 h, i durant tot el dia, el porrat tradicional de Sant Antoni, a la plaça de Sant Roc, on hi haurà parades de dolços i joguets.

D’altra banda, el diumenge dia 19, a partir de les 11 hores, a l’Ermita dels Sants Antonis (C/ Ermita), tindrà lloc l’Eucaristia i la tradicional benedicció d’animals i repartiment del pa beneït. La cercavila transita pel carrer de l’Ermita, plaça de Ganguis, carrer de Sant Vicent (part alta), carrer Aurora, carrer del Rebollet, carrer de Sant Blai i carrer de l’Ermita altra vegada, on ja es realitzarà la benedicció.

Enguany, seguint les recomanacions de la Policia Local, i ateses les particularitats del C/ l’Ermita i la resta d’espais per on transita la cercavila (carrers estrets, sòl lliscós, amb pendent, etc.), per tal d’evitar possibles incidències, només s’autoritzarà la circulació a aquelles cavalleries que estiguen calçades amb ferradures de goma i/o sabates de goma. Els propietaris de cada cavalleria, o animal equí, hauran de tindre la documentació en regla i complir amb la normativa i legislació vigent sobre tinença i sanitat d’aquests animals i permisos, si s’escau, per poder transitar per la via pública.

«Convidar a tots els veïns i veïnes d’Oliva a participar en esta tradició tan arrelada ja a la localitat i, especial agraïment als festers de Sant Antoni, festers de Sant Vicent, parròquia de Sant Roc i als veïns i veïnes del barri del Raval-Gerreria per la seua col·laboració. A més, està previst un dispositiu de seguretat amb la Policia Local, Creu Roja i Guàrdia Civil.» ha declarat Yolanda Navarro.

Les previsions meteorològiques ens indiquen pluja per al diumenge. Mantindrem informats en cas de que l’esdeveniment haja de ser cancel·lat.