Salta al contingut

Premsa

Oliva reinicia determinades escoles esportives municipals el pròxim 1 de juny

A partir del pròxim 1 de juny, Oliva reinicia les escoles esportives municipals de pilota valenciana, patinatge, pàdel i atletisme, a conseqüència de les últimes modificacions publicades al BOE respecte a l’Ordre SND/399/2020 i l’Ordre SND/440/2020, així com els aclariments que han obtingut distintes federacions esportives per part del Consell Superior d’Esports.

L’Ajuntament d’Oliva i la Regidoria d’Esports reiniciarà el pròxim dilluns 1 de juny les escoles esportives municipals de pilota valenciana, patinatge, pàdel i atletisme, amb mesures de seguretat i higiene.

Des de Serveis Esportius Municipals i la Regidoria d’Esports s’ha elaborat un protocol de seguretat per tal de garantir les mesures higièniques dels i de les esportistes; és per això que les activitats es realitzaran a l’aire lliure, sense contacte, i en grups de fins a 10 persones. A més, serà obligatori l’ús de mascareta i hidrogel a l’entrada i a l’eixida del Poliesportiu.

Els esportistes hauran d’entrar a les instal·lacions de forma individual, i en el cas dels xiquets/es que hagen d’acudir acompanyats, els monitors responsables els esperaran a l’entrada del recinte i els pares no podran accedir al Poliesportiu, per tal d’evitar aglomeracions.

A més, el protocol recomana que cada esportista ha d’accedir a les instal·lacions amb la seua botella d’aigua, tovallola individual, i que s’evite dur bossa d’esport.

Per altra banda, els clubs s’hauran d’abastir amb dues botelles de desinfectant per tal de netejar el material i l’equipament esportiu que s’haja utilitzat durant l’entrenament.

Per a rebre més informació, els usuaris podran contactar amb els clubs esportius corresponents, els quals aportaran els horaris i les condicions per a la pràctica esportiva segura.

Les decisions i les mesures preses per al reinici de les escoles esportives municipals es determinen en funció de les modificacions que es realitzen de les ordres publicades en el Butlletí Oficial de l’Estat; no per capritx de l’ajuntament; per això, la regidora d’Esports ha assegurat: “des dels Serveis Municipals preguem paciència a aquelles escoles i aquells clubs que no han pogut reiniciar la seua activitat. Esperem que amb l’inici de la Fase 2, les mesures siguen cada vegada més favorables.”

La regidora d’Esports, Yolanda Navarro ha afirmat que el reinici és la conseqüència del treball constant realitzat durant setmanes per part de tècnics i monitors dels Serveis Esportius Municipals. Sempre en consideració de totes les directrius comunicades per les autoritats sanitàries.