Salta al contingut

Premsa

Oliva disposa de 218.088 euros per als PPOS 2014-2015

La Delegació d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva executarà actuacions per valor de 218.088 euros dins dels projectes presentats als Plans Provincials de la Diputació de València dels anys 2014-2015.

 

Així enguany es portarà a terme la 2a fase de remodelació del Parc Tirant Lo Blanc, que consistirà a reformar el paviment per tal de fer accessible esta zona d’esplai i jocs infantils.

 

“Amb esta segona fase donarem per acabada la reforma integral del parc, i zona verda d’Oliva, que es va iniciar a finals de l’any 2013 amb una primera fase valorada en 45.519 euros i que es van englobar dins dels Plans Provincials d’Obres i Serveis de la Diputació de València (PPOS) per a 2013. En estos moments, la zona infantil del parc ja es troba oberta al més menuts després de la instal·lació d’un paviment de seguretat amb cautxú com a zona de seguretat “per tal d’evitar accidents amb les caigudes que puguen tindre els xiquets dintre de la zona de joc. A més, també s’han substituït els anteriors jocs infantils per d’altres nous  que complixen amb l’actual normativa europea” assenyalava el regidor d’Obres i Serveis, Vicente Santacatalina.

 

“Amb aquestes millores pretenem ampliar les zones lúdico-recreatives per als més menuts i augmentar la seguretat de tots ells. En la mesura de les nostres possibilitats continuarem apostant per noves zones d’estes característiques i en la millora i adequació d’altres existents en l’actualitat” comentava el regidor Vicent Santacatalina.

Pla camins rurals i urbans 2014-2015

D’altra banda, des de la Regidoria d’Obres i Serveis també s’ha informat de la execució, al llarg del present any, d’una sèrie de treballs d’asfaltat, tant de camins rurals del terme com de carrers ubicats al nucli urbà, per valor de 140.000 euros a través dels Plans de Camins Rurals i Urbans de la Diputació de València.

 

Enguany es procedirà a l’asfaltat dels següents camins rurals: camí Vell de Dénia (tram final del Rio Mar); camí Senda dels Lladres (tram I); camí Vell de Pego (cuneta lateral AP7). Pel que respecta al nucli urbà, els carrers on s’actuarà serà: carrer dels germans Benlliure, de Manuel de Falla, de Roís de Corella, de l’alcalde Francisco Llorca i l’Avinguda de València.