Salta al contingut

Premsa

Arxiu

Tramitació DNI a Oliva (23 de novembre, TORNS ESGOTATS)

L’equip mòbil de la Policia Nacional es desplaça, el dia 23 de novembre, a l’Ajuntament d’Oliva per tal de renovar el DNI.   Les persones interessades podran agafar torn per a la renovació el dilluns 9 de novembre, a partir de les 09.00 h en el telèfon 96 285 02 50 extensió 549.

DNI a Oliva

L’equip mòbil de la Policía Nacional es desplaça el dia 27 d’octubre a l’Ajuntament d’Oliva per tal de renovar el DNI. Les persones interessades podran agafar torn per a la renovació el dimarts 29 de setembre, a partir de les 09.00 h en el telèfon 96 285 02 50 extensió 549.

DNI a Oliva (10 de desembre)

L’equip mòbil de la Policía Nacional ha confirmat que el pròxim 10 de desembre es desplaça a Oliva per tal de renovar el DNI.   Les persones interessades podran agafar torn el 5 de desembre, a partir de les 08.00 h en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (planta baixa Ajuntament d’Oliva).

DNI a Oliva (13 de novembre)

L’equip mòbil de la Policía Nacional ha confirmat que el pròxim 13 de novembre es desplaça a Oliva per tal de renovar el DNI.   Les persones interessades podran agafar torn el 7 de novembre, a partir de les 08.00 h en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (planta baixa Ajuntament d’Oliva).

Renovació DNI a Oliva (15 d’octubre)

L’equip mòbil de la Policia Nacional es desplaça el 15 d’octubre a l’Ajuntament d’Oliva per tal de renovar el DNI. Les persones interessades podran agafar torn per a la renovació el dijous 10 d’octubre, a partir de les 09.00 h en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (planta baixa ajuntament).   El 23 d’octubre es farà entrega…

Convocatòria places Policia Local Oliva

El Butlletí Oficial de la Província de València ha publicat hui l’edicte de l’Ajuntament d’Oliva de convocatòria per a la selecció i provisió de 10 places d’agents de la Policia Local, per torn lliure. Enllaç: https://bop.dival.es/bop/drvisapi.dll Correcció errors bases Policia Local: correcció bases Policia Local  

Renovació DNI a Oliva (14 de juny)

L’equip mòbil de la Policía Nacional ha confirmat que el pròxim 14 de juny es desplaça a l’Ajuntament d’Oliva per tal de renovar el DNI. Les persones interessades podran agarrar torn per a la renovació el 10 de juny a partir de les 09.00 h en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (planta baixa ajuntament).

Renovació DNI a Oliva (23 d’abril)

L’equip mòbil de la Policía Nacional ha confirmat que el pròxim 23 d’abril es desplaça a l’Ajuntament d’Oliva per tal de renovar el DNI. Les persones interessades podran agarrar torn per a la renovació el 17 d’abril a partir de les 09.00 h en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (planta baixa ajuntament).